Cases

Hej, vi är Mannov.

Vi är en PR-byrå med en enda uppgift – att få människor att faktiskt bry sig. Bry sig om ditt varumärke, din produkt och idé.

Det betyder att vi ständigt sliter med att pusha kreativa gränser och hitta lösningar som både lämnar ett avtryck kulturellt och är bra business. Cashing!

Vi är bra på det som på reklambyråsvenska brukar kallas förtjänad uppmärksamhet, det vill säga att koppla ihop varumärken och människor och för att på så vis skapa förutsättningar för dialog, engagemang och förändring.

Vår verktygslåda är stor och metoderna skiljer sig från uppdrag till och uppdrag men vi är bombsäkra på att saker som djup, strategi och eftertanke är centralt för att uppnå bra resultat.

Mannov är en del av FEW Group, södra Sverige största kommunikationsbyrå.

Det innebär bland annat att vi har en heltidsanställd stjärna på SEO och Google Analytics som tjatar på oss om att vi måste ha med ord som content marketing, sociala medier, influencers och traditionell pressbearbetning i en sådan här presentationstext för att ni ska hitta oss via Google.

Uppenbarligen verkar det funka rätt bra.

We’re about work that drives business results and leaves a
dent in culture.

Simple but with creative tension.

Kontakt

Meet Carl Magnus

Carl Magnus Cronholm

CEO

CEO och chef för FEW Group. Stormästare i strategisk kommunikation och regelbunden rådgivare till ledare för större affärsorganisationer. En Nostradamus i kommunikationstrender och nya medier. Har tidigare drivit eget bokförlag.

Meet Malin

Malin Fredriksson

Konsult

Obestridd auktoritet i projektledning, eventkoordinering och ost. Före detta presschef för Falsterbo Horse Show som känner varenda stor svensk bloggprofil vid förnamn. Vet även hur man får saker gjorda. Snabbt.

Meet Lina

Lina Roodro

Konsult

Crossfit-entusiast med mer än åtta års erfarenhet av att sprida magi inom strategisk PR och content marketing. Hjärtat slår extra hårt för tech och konsumtions-PR. Älskar att berätta allt om Norges fördelar jämfört med Sverige.

Meet Petter

Petter Claesson

Konsult

Fashionabel cineast med bakgrund som planerare på Forsman & Bodenfors. Blåställs-arbetare med svar på alla dina frågor om branding, marknads-PR och sous vide-matlagning.

Meet Jonas

Jonas Grönlund

Konsult

Senior DJ och före detta journalist med ett farligt hoppskott. Har skapat buzz och dialoger med hjälp av kvalitativt innehåll i mängder av olika mediekanaler och sociala medier-plattformar i över ett decennium.

Jesper Wendel

Konsult

Mikrofonkåt östkustare med mer än 7 års erfarenhet av PR, strategi och digital kommunikation. Projektledare med halva hjärtat i Frankrike som vet det mesta om att kränga cider till Irländare och hur man gör en perfekt carbonara.

Meet Lucero

Lucero Olivares

Konsult

Språk- och kommunikationsnörd med journalistbakgrund och en förkärlek för storytelling. En mat- och filmälskande polyglott, samt en pålitlig källa för en daglig dos av populärkultur och trendande hashtags.

Allex Olsson

Social Media Coordinator

Kommunikativt underbarn och sen 90-talist uppväxt på sociala medier. Tekniknörd, handplockad från kandidatprogrammet för Digitala Kulturer på Lunds Universitet. Varvar gärna de senaste smartahem-lösningarna med The Kardashians.